TECNOWORK SERVIZI
TECNOWORK SERVIZI

 

S.C. TECNOWORK SERVIZI SRL  este o companie de recrutare personal din Târgu Jiu, Judeţul Gorj, care oferă multă flexibilitate în relaţia cu partenerii şi potenţialii parteneri. Oferim transparenţă şi totală deschidere atunci când ni se cer informaţii despre noi, aceste atu-uri fiind cele care ne fundamentează imaginea pe care o avem atât în România cât şi în  străinătate şi susţine parteneriatele de succes pe care le derulăm.

 

TECNOWORK SERVIZI este de altfel o companie care are la bază servicii de excelentă calitate şi încredere deplină în partenerii noştri.

 

TECNOWORK SERVIZI este o societate tânără cu mari perspective de viitor.
Activitatea pe care TECNOWORK SERVIZI o desfăşoară vine în sprijinul clienţilor care îşi consolidează capitalul uman. În principal TECNOWORK SERVIZI îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul României şi al Italiei, dar şi în alte ţări precum Republica Cehă, în industria manufacturieră, de construcţii, transport, depozite legume şi fructe, fabrici.

 

TECNOWORK SERVIZI se  naşte din colaborarea celor doi asociaţi, italian şi român, care din nevoia de a da pieţei internaţionale un sprijin concret în perioada de criză financiară, cu ideea de a oferi clienţilor un ajutor asumându-şi toate demersurile birocratice şi financiare în vederea angajării personalului sau punând la dispoziţie personalul nostru în caz de necesitate temporară.

Stampa Stampa | Mappa del sito
© TECNOWORK SERVIZI 2016.