TECNOWORK SERVIZI
TECNOWORK SERVIZI

                  LED-Tecnows

      Prin LED - Tecnows va punem la dispoziţie o gamã largã de produse cu LED de cea mai bunã calitate, testate în timp pe piaţă, cuprinse intr-un catalog cu o oferta bine structurata si diversificata, care se poate personaliza in functie de necesitati si dorintele dumneavoastra.

     Atat produsele cat si serviciile noastre sunt insotite de consultanta, suport tehnic si analiza tehnico-financiara pe care le oferim in mod GRATUIT, tuturor clienţilor şi partenerilor noştri, iar profesionalismul cu care venim în ajutorul acestora, cu cele mai bune şi convenabile soluţii, durata de viaţă a produselor de peste 50.000 ore de functionare şi garanţia de 5 ani de care produsele dispun, pentru care puteti beneficia in mod GRATUIT de montaj si mentenanta si inlocuirea produselor defecte, ne recomandă pe piaţa de iluminat  cu LED ca fiind una dintre cele mai bune solutii existente, din domeniu, care sa va aduca beneficii.

     Economie importantă în factură se produce imediat ce becurile și lămpile tradiționale sunt înlocuite cu cele cu tehnologie LED. Economie intre 50 și 70% la costurile de energie.

Pentru informatii suplimentare, suport tehnic, consiliere si prezentare oferta puteti sa ne contactati, si specialistii nostrii va stau la dispozitie.

Accesati site-ul nostru specializat :

 

INFORMATII 

www.led-tws.com

 

MOBIL : 0764.997.115

E-mail : info@led-tws.com

Stampa Stampa | Mappa del sito
© TECNOWORK SERVIZI 2016.